Je hebt een brief of melding van de belastingdienst ontvangen dat je Aangifte Inkomstenbelasting moet doen. Of je hebt die niet gekregen, maar twijfelt of je het niet beter is om dit toch te doen, omdat je bijvoorbeeld studiekosten of veel zorgkosten hebt gehad het afgelopen jaar. Of je hebt een andere woning gekocht

Het is dan altijd goed om samen met iemand de Aangifte in te vullen of het door iemand te laten doen die op de hoogte is van alle belastingregels.

Aan de hand van de door jouw ingevulde Aangifte Inkomstenbelasting wordt vastgesteld hoeveel belasting over uw inkomen je moest betalen. Als zzp'er wordt je vaak aangemerkt als ondernemer en dit betekent dat je een winst- en verliesrekening en een balans moet invullen in je aangifte. Het is dan niet altijd even duidelijk waar welke gegevens moeten komen te staan.

Houd je je administratie goed bij in Excel, een (online) boekhoudprogramma of op een andere manier en zoek je iemand die je kan helpen om alle gegevens op de goede plek in je aangifte te vullen en daardoor optimaal gebruik te maken van alle aftrekposten die er zijn?

Kijk hieronder naar wat voor jou van toepassing is en maak door een klik op de button een afspraak. 

Particuliere Aangifte (Eventueel met partner)
 

Vanaf

 

30,-

  • Volop gebruik maken van de aftrekposten die bij jou/jullie van toepassing zijn
  • Alles kan online (maar hoeft niet!)
Zzp'er
(eventueel samen met privé-gedeelte)

Vanaf

 

150,-

  • Volop gebruik maken van aftrekposten die voor jou als zzp'er van toepassing zijn
  • Alles kan online (maar hoeft niet)

Omdat ik het belangrijk vind dat jij als zzp'er een goed beeld hebt van hoe je er voor staat met jouw bedrijf, vind ik het belangrijk om de aangifte voor 1 mei in te dienen en geen uitstel aan te vragen.

Wil je weten wat je nodig hebt voor jouw aangifte? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang via e-mail jouw lijst van benodigdheden. Zo bespaar je tijd en kun je sneller je aangifte (laten) indienen.

>