Baal je er weleens van als er een rekening binnenkomt waar je helemaal niet mee had gerekend? Weet jij al wel waar je recht op hebt, bijvoorbeeld de toeslagen, maar heb je het idee dat het geen verschil maakt met rondkomen met je geld? Zou je, net als vroeger, liever je geld in potjes verdelen, zodat je niet teveel geld uitgeeft aan boodschappen of aan nutteloze dingen? En zeker willen weten dat je, als je wasmachine stuk gaat, je ook weer een nieuwe kunt kopen? Vraag dan eens naar mijn workshop ‘Financieel op Orde’.

Basisprincipes
Financieel op Orde heeft de volgende principes:
– Kleine potjes geven meer inzicht dan één grote pot
– Verdelen in een vaste volgorde geeft duidelijkheid
– Niet alles zien, zodat er minder verleidingen zijn
– Vast ritme bij het doen van je administratie geeft rust

Aan de slag
Iedereen heeft zijn of haar eigen manier van leren of toepassen van nieuwe inzichten. Daarom bied ik ook meerdere manieren aan om je dit eigen te maken:

  1. Hou je ervan om dingen toe te passen en te doen? Kies dan voor een workshop: We gaan in groepjes van ongeveer 5 – 10 mensen praktisch aan de slag met dit traject. Dit vindt plaats in de ochtend van 09.00-11.00 uur. Kijk hier voor data wanneer deze workshops plaatsvinden.
  2. Ben je iemand die een zetje nodig heeft om te beginnen? Plan dan een 1-op-1-sessie met mij, zodat ik je kan helpen dit traject op te zetten. We vullen samen de vaste lasten en inkomsten-sheet in. We bepalen de percentages voor de potjes nu en voor later en zorgen dat je na deze sessie meteen kunt beginnen met het traject.
>