Zelf je administratie bijhouden in E-boekhouden

Wil jij zelf je administratie in E-boekhouden bijhouden? Samen met het stappenplan en de filmpjes lukt jou dat ook!

Voortgang

Nog niet begonnen

Mijn inkomsten en uitgaven

Inleiding

Je hebt je net ingeschreven voor de training “Mijn inkomsten en uitgaven”, en je hoopt daar natuurlijk snel mee aan de slag te gaan!

Omdat je niet goed weet wat er inkomt en wat er uitgaat. Of je vindt dat stiekem toch een beetje onzin, maar realiseert je nu dat kennis ook macht is en dat het je controle geeft. Zo kun je makkelijker je doelen in je leven realiseren. Zoals eindelijk je schulden aflossen, of een mooie vakantie betalen voor je gezin.

Ook kun je veel voordeel behalen door je geld te verdelen. Maar ook jij weet: Zolang je niet weet hoeveel er binnenkomt, valt er moeilijk een verdeling te maken.

Wat ga je doen? In les 1 behandelen we jouw inkomsten. In les 2 gaan we het hebben over jouw vaste lasten. Les 3 gaat over de overige kosten die je maakt.

Hoe je uitgaven en inkomsten met elkaar verbonden zijn zie je in les 4. Ook geef ik je daar enkele tips hoe je kunt besparen op je kosten en uitgaven en hoe je eventueel meer inkomsten kunt genereren. En uiteraard voegen we alles samen tot één geheel in les 5, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nodig hebt, wat je krijgt en wat je nu uitgeeft en wat je kunt besparen.

 

Wie ben ik?

Voordat je aan de slag gaat, wil ik mij eerst even voorstellen, zodat je weet aan wie je vragen stelt en met wie je te maken krijgt als je contact met me zoekt of wilt weten wat ik nog meer voor jou kan betekenen.

Ik ben Géronne Metz-Veltkamp. Ik ben 36 jaar en woon in Almere met mijn man en 3 kinderen.

Nadat mijn oudste zoon geboren was, koos ik er bewust voor om de eerste jaren bij hem, en later bij zijn broertje en zusje, thuis te zijn. Mijn man raakte zijn baan kwijt door de crisis, waardoor we uiteindelijk vanuit de ww beiden in de bijstand belandden. Gelukkig hadden we kunnen sparen, ook al hadden we alleen mijn man’s inkomen.

Mede daardoor, en omdat ik altijd al wist hoe je zuinig kon leven, zijn we er bovenop gekomen. Ook heb ik tijdens de jaren thuis bij de kinderen allerlei cursussen op financieel gebied gevolgd: Budgetcoach, Schuldhulpverlening en Belastingassistent. Ook heb ik in de Hypotheken gewerkt.

Toen mijn dochter naar school ging, was ik er klaar voor om anderen te helpen met hun financiën. Direct kwamen er ook aanvragen of ik ook de administratie voor ZZP’ers kon doen.

Toch ligt mijn hart ook bij particulieren en hun administratie op orde brengen en te sturen op het geld wat er in en uit gaat.

Daarom nu deze training:

“Mijn inkomsten en uitgaven”

Orde op zaken, kennis van je eigen administratie hebben en houden en aan de hand daarvan daarop sturen. Daar gaat het in deze training om.

Daarom voor nu:

Heel veel succes met les 1!

6 Lessen

Voortgang

Nog niet begonnen
Pen
>