Wie ben ik?

Ik ben Géronne Metz-Veltkamp en ik woon in Almere.

Jaren geleden werkte ik als orderpicker bij een groothandel. Ik bedacht daar om op rustige tijden de voorraad zo aan te vullen dat er op drukke tijden geen extra voorraad nodig was. De verantwoordelijke manager nam dit over en automatiseerde dit systeem. Toen wist ik dat ik snel zag hoe processen meer gestructureerd, efficiënter en beter konden worden ingericht.

Later werkte ik bij een grote bank als hypotheekacceptant. Daar mocht ik onder andere nieuwe collega’s begeleiden en coachen. Ik vond dit ontzettend leuk en wist ook snel wat anderen nodig hadden om beter in hun werk te worden.

Onder andere door deze bevindingen, heb ik mij verder gespecialiseerd in het mijzelf opleiden tot iemand die coacht en die met structureren en cijfers bezig is.

Mijn grootste drijfveer is om anderen dit ook te leren.

Naast het runnen van mijn bedrijf ben ik vrijwilliger op de basisschool waar mijn kinderen naar toe gaan. Ik ben penningmeester van de ouderraad en ik ben vrijwilliger bij de TussenSchoolseOpvang. Ontzettend leuk om de school te helpen met allerlei activiteiten en de bijbehorende financiën en allerlei verschillende kinderen mee te maken. Ik hou van puzzelen en lees graag boeken. Met mijn kinderen ben ik graag creatief bezig.

Wilt u vrijblijvend kennismaken om te bespreken wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via e-mail, telefoon of een bericht via het contactformulier. U bent van harte welkom!