Stap 1: Beginpunt

Of u nu veel of weinig verdient, of u nu meer of minder geld uitgeeft: Weten waar u nu staat is een eerste stap naar een leven met rust en duidelijkheid. Door in uw administratie structuur aan te brengen en overzicht te hebben, kunt u bepalen waar u nu staat. Bij deze stap geef ik u daar de tools voor.

Stap 2: Motivatie & keuzes

Bij financiën is het belangrijk om stil te staan bij welke keuzes u maakt, en waarom. U leert wat u motiveert. En ook aan welke dingen u aandacht geeft, wat uw aandacht verdient en wat u moet loslaten. Zo kunt u uit uw oude patronen stappen. En komt uw leven weer op orde.

Stap 3: Strategie toepassen

U leert een duidelijke strategie om uw leven financieel op orde te houden, maar ook te weten wat u kunt doen wanneer u terugvalt in oude gewoonten.

Omdat dit voor iedereen een verschillend traject is, kunt u het beste contact met mij opnemen voor meer informatie. Zoals u wellicht gezien heeft, is kennismaken altijd gratis en vrijblijvend. Graag hoor ik dan waar u het meest behoefte aan heeft en vertel ik u waar ik denk dat u veel aan zult hebben. Uiteindelijk stellen we dan een traject samen.

 

>