Ben jij klaar voor overzicht, inzicht en rust als het gaat om je thuisadministratie?

Ga aan de slag met je thuisadministratie door te beginnen met een overzicht van al je inkomsten en uitgaven. 

Inschrijven voor de  training Mijn inkomsten en uitgaven kan tot en met vrijdag 28 augustus. De start is op 31 augustus.

18
Dagen
13
Uren
38
Minuten
43
Seconden

Weet jij hoeveel geld er bij jou binnenkomt en hoeveel eruit gaat?

Wil jij graag zelf de leiding hebben over jouw geld, maar voelt het nu alsof er maar wat gebeurt met je geld zonder dat jij daar invloed op uit kan oefenen?

Veel mensen weten wel ongeveer hoeveel loon ze van hun baas krijgen. Het wordt al lastiger om alle uitgaven van een maand op te noemen. Er zou geld over moeten zijn om te kunnen sparen of op zijn minst alle vaste lasten te kunnen betalen, maar helaas. Aan het eind van de maand is het geld op. En als er een onverwachtse uitgave komt, moet er vaak nog even gepuzzeld worden om dit te kunnen betalen. 

"Waarom lukt het me niet om geld over te houden?" is een veelgestelde vraag. 

Stap 1 is dan om een overzicht te krijgen van al je inkomsten en uitgaven. Je weet misschien al best wel hoeveel je uitgeeft, maar nog niet precies waaraan. Door dit precies te achterhalen, kun je gaan sturen. Door bijvoorbeeld te bezuinigen, besparen of andere keuzes te maken of je geld te verdelen. 

Het is niet moeilijk om dit voor elkaar te krijgen, alleen moet je er wel even voor gaan zitten en er mee aan de slag gaan. 

Daarna kun je echt de controle (terug) pakken over jouw geld!

Mijn inkomsten en uitgaven - In actie!

Met deze online training ga je vol aan de slag met alle inkomsten en uitgaven die je hebt. Dit is stap 1 om je administratie op orde te krijgen en naar een situatie te gaan waarin jij jouw geld stuurt in plaats van het geld jou. Om echt in actie te komen, (video)bellen we 1 keer in de week, om na te gaan hoe de les is gegaan en of het allemaal gelukt is. En uiteraard om vragen te stellen. Zodat je aan het eind van de training ook echt een overzicht hebt van al jouw inkomsten en uitgaven.

Speciale aanbieding, omdat het de tweede keer is dat deze training op deze manier wordt gegeven: Als je je nu aanmeldt krijg je 80% korting!


Dit krijg je als je je aanmeldt

Vanaf 31 augustus begint de training. Elke week start je met een nieuwe les, vijf weken lang.

Daarnaast (video)bellen we elke week 1 keer, zodat je echt in actie komt en alles op een rij krijgt.

Vijf lessen

Vijf lessen waarin je actief bezig gaat met jouw inkomsten en uitgaven.

Een overzicht

Om al jou inkomsten en uitgaven in één oogopslag te kunnen zien, krijg je een Excel-sheet die je gemakkelijk zelf kunt invullen. 

5x (video)bellen

Om echt in actie te komen, (video)bellen we elke week 1 keer

Tips

Je ontvangt tips om te besparen en om meer inkomsten te genereren. 

Welke lessen zitten er in de training?

1

Les 1: Mijn inkomsten

In deze eerste les ga je aan de slag met jouw inkomsten. Hoeveel krijg je eigenlijk elk jaar, kwartaal, maand, en/of week binnen?

2

Les 2: Mijn vaste lasten

Bij je uitgaven denk je als eerst aan je vaste lasten. De uitgaven die vaak automatisch worden afgeschreven van je rekening. Daar ga je in deze les mee aan de slag. 

3

Les 3: Mijn overige uitgaven

Naast je vaste laten heb je natuurlijk nog veel meer uitgaven. Deze les gaat helemaal over deze overige uitgaven. Weet jij hoeveel je besteed aan kleding in een jaar?

4

Les 4: Tips

Nu je ongeveer weet wat je waaraan besteed en hoeveel geld er binnenkomt, kun je gaan kijken waar je op kunt besparen en of je eventueel extra inkomsten kunt genereren. In deze les krijg je een aantal tips.

5

Les 5: Afsluitende les

Je hebt al je inkomsten en uitgaven op een rij. Wat kun je daar nu verder mee? Daar gaat het over in deze les. 

Bonus

Extra bonus:

Als je uiteindelijk een overzicht hebt van al jouw inkomsten en uitgaven, is het ook fijn om te weten hoe je dit allemaal bij kunt houden. Daarom heb ik speciaal voor deze eerste keer een BONUS-les gemaakt.

Bonus
Bonus-les: Hoe houd ik mijn papieren en digitale administratie bij?

Als je dan uiteindelijk je inkomsten en uitgaven weet, is het ook fijn om te weten hoe je je overzicht bijhoudt. Maar ook hoe je het beste overzicht houdt als je je rekeningen op papier en digitaal krijgt. 


Dan blijft je overzicht actueel en kun je deze ook in de toekomst blijven gebruiken. 

Na een aantal jaar bij een bank gewerkt te hebben, waarbij ze ook anderen mocht coachen, wist ze wat ze wilde:
Anderen leren hoe je je admistratie goed kunt doen en kunt bijhouden, dus hoe je Financieel op Orde blijft. Daarvoor heeft ze allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder Budgetcoaching, Schuldhulpverlening en WFT Basis. 


Het leukste vindt ze: Mensen laten inzien hoeveel het je brengt om Financieel op Orde te zijn.

Over de trainer,
Géronne Metz-Veltkamp

Wat mensen over mij zeggen:

Japke Koopmans

Voormalig eigenaar van Arnica Kindercoaching

Géronne is duidelijk in haar uitleg

"Géronne heeft mij heel prettig geholpen toen ik mijn eigen praktijk opstartte. Ze beantwoordt alle vragen. Als ze iets nog even precies moet uitzoeken laat ze dat weten en komt er vervolgens altijd op terug. Géronne is duidelijk in haar uitleg en weet waar ze het over heeft."

Jolanda Veltkamp-Post

Deelnemer Fo€us Thuis

Het beste voor je zoeken is haar houding

"Cijfers en berekenen hebben haar interesse. Het beste voor je zoeken is haar houding.
Dus top!"

Voor overzicht, rust, inzicht en focus.

Om je financiën op orde te krijgen is de eerste stap: Weten wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Omdat het goed is, om daar zelf actief mee aan de slag te gaan, is er deze training Mijn inkomsten en uitgaven - In actie. Want het lastigst is om er echt voor te gaan zitten en er mee bezig te gaan.


Maar zodra je deze eerste stap gezet hebt, kun je verder! Dan kun je sturen naar waar jij naar toe wilt.  Je hebt overzicht en rust. Want je weet waar je aan toe bent. 


Na 5 weken:

1. Heb je al je inkomsten en uitgaven op een rij

2. Weet je precies wat er gemiddeld elke maand binnenkomt en uitgaat

3. Heb je minder tot geen zorgen meer om je thuisadministratie

4. Weet je waar je op kunt besparen en heb je die besparingen ook al (deels) gerealiseerd.

Wat mensen over de training zeggen:

Kevin Stolk

Deelnemer Mijn inkomsten en uitgaven - In actie!

... met als resultaat dat ik nu een mooi overzicht heb van al onze inkomsten, vaste lasten en de overige uitgaven.

“De training ‘Mijn inkomsten en uitgaven’ heeft me geholpen om stap voor stap mijn hele financiële administratie op een rijtje te zetten. De prettige wekelijkse opdrachten en contactmomenten zorgen ervoor dat je een stok achter de deur hebt om ook echt vorderingen te maken, met als resultaat dat ik nu een mooi overzicht hebt van al onze inkomsten, de vaste lasten en de overige uitgaven. Dit geeft mij niet alleen inzicht (waar gaat dat geld nou toch steeds aan op?) maar ook handvatten om grip te krijgen op die uitgaven zodat je je geld uitgeeft aan die dingen die je echt belangrijk vindt. En heb je het overzicht eenmaal, dan is het daarna veel makkelijker om het bij te houden. Kortom, een training die iedereen een keer gedaan zou moeten hebben. Een aanrader!”

Online training Mijn inkomsten en uitgaven


19,90

  • Altijd toegang (online)
  • Start op 31 augustus
  • Inclusief Bonus-les

Aanmelden voor de training kan tot en met vrijdag 28 augustus.

18
Dagen
13
Uren
38
Minuten
43
Seconden

100% tevredenheidsgarantie van 30 Dagen

Heb je de training aangeschaft, maar ben je niet tevreden? Dan heb je 30 dagen om dat te laten weten. Graag hoor ik wel waarom je niet tevreden bent. Wat de reden ook is, je krijgt je geld terug, mits je dit binnen 30 dagen na aankoop doet. Stuur mij daarvoor een e-mail. 

Veel gestelde vragen:

Hoe krijg ik toegang tot de lessen?

Kan ik de lessen ook op papier krijgen?

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben?

Hoeveel mensen kunnen er deelnemen?

Online training Mijn inkomsten en uitgaven


19,90

  • Altijd toegang (online)
  • Start op 31 augustus
  • Toegang tot alle lessen

Persoonlijk boodschap


Omdat ik iedereen een leven gun waarin je financieel op orde bent, heb ik deze training gemaakt. Zodat ook jij stap 1 onderneemt en zo je inkomsten en uitgaven op orde krijgt. Ik weet zeker dat jij dit ook kan en ik hoop je online te ontmoeten!

Financieel op Orde

Algemene voorwaarden   |  Privacy Statement   |      |   Contact

>